This forum is in READ-ONLY mode.
You can look around, but if you want to ask a new question, please use the new forum.
Home » support » Installation and setup » Problem on IIS 7
Problem on IIS 7 [message #103056] Sun, 25 July 2010 19:15 Go to next message
asksuperuser  is currently offline asksuperuser
Messages: 1
Registered: July 2010
Junior Member
I have created a symfony project under
C:\inetpub\wwwroot\symfony\sfproject

by typing

PHP data\bin\symfony -V
PHP data\bin\symfony generate:project sfproject
PHP data\bin\symfony generate:app sfapp

I have a website accessible through an url
http://symfony.mydomain.com

when I try to access
http://symfony.mydomain.com/sfproject/web

I get this error:

HTTP Error 500.0 - Internal Server Error
The page cannot be displayed because an internal server error has occurred.
Detailed Error Information
Module FastCgiModule
Notification ExecuteRequestHandler
Handler PHP_via_FastCGI
Error Code 0x00000000
Requested URL http://symfony.mydomain.com:80/sfproject/web/index.php
Physical Path C:\inetpub\wwwroot\symfony\sfproject\web\index.php
Logon Method Anonymous
Logon User Anonymous

Why ?

PHP is working fine, I have a wordpress blog which has been setup under a sub-directory also and it works.

[Updated on: Sun, 25 July 2010 19:16]

Re: Problem on IIS 7 [message #103063 is a reply to message #103056 ] Sun, 25 July 2010 21:59 Go to previous message
xplo  is currently offline xplo
Messages: 428
Registered: September 2008
Faithful Member
index.php is your prod environment and not showing the 500 error message, swaitch to your dev environment to see this message.

[Updated on: Sun, 25 July 2010 22:00]

Previous Topic:installation in usb stick?
Next Topic:How to configure enviroment on windows 7?
Goto Forum:
  

powered by FUDforum - copyright ©2001-2004 FUD Forum Bulletin Board Software