This forum is in READ-ONLY mode.
You can look around, but if you want to ask a new question, please use the new forum.
Home » support » symfony 1.3 and 1.4 » Autogenerated classes are not generated
Autogenerated classes are not generated [message #102666] Sat, 17 July 2010 18:15 Go to next message
jstuardo  is currently offline jstuardo
Messages: 49
Registered: May 2010
Location: Santiago
Member
Hello....

I have created the CRUD pages for a model, but curiously autogenerated classes were not actually generated.

For example, I have CRUD operations for a lot of database tables. When I run the page, several "auto*" classes where generated in cache. Now, I created other CRUD pages but no "auto*"classes where generated. Maybe I followed a different procedure to create the pages, so, how can I configure symfony in order to create such classes?

By "auto*" classes I mean, for example, autoCurrency module, which has autoCurrencyActions, BaseCurrencyGeneratorConfiguration, BaseCurrencyGeneratorHelper and all automatically generated templates.

Any help will be greatly appreciated
Thanks

Jaime


Symfony 1.4
Re: Autogenerated classes are not generated [message #102670 is a reply to message #102666 ] Sat, 17 July 2010 19:09 Go to previous message
el-sid  is currently offline el-sid
Messages: 64
Registered: September 2009
Location: Nairobi, Kenya
Member

did you by any chance put a customized template in the templates directory of the module.

I found out that doing that tends to prevent the autoclasses from generating even though the CRUD functionality is there.

My somewhat inelegant solution is to back up my module,delete it and regenerate. Then backup the autoclasses that are generated - since they are standard implementations, i can always refer to them later.
Previous Topic:routing set, but getting 404 tho
Next Topic:Error detected in sfValidatorDate
Goto Forum:
  

powered by FUDforum - copyright ©2001-2004 FUD Forum Bulletin Board Software