This forum is in READ-ONLY mode.
You can look around, but if you want to ask a new question, please use the new forum.
    Replies Views Last message
  ERROR: symfony - task "propel.build-model" is not defined
By: johnwnyc on Thu, 04 May 2006
9 3077 Wed, 09 December 2009 10:12
By: tofuwarrior
  doctrine:build-schema
By: Mathelec on Mon, 07 December 2009
1 768 Tue, 08 December 2009 17:25
By: halfer
  404 | Not Found | sfError404Exception
By: ceci123 on Mon, 23 November 2009
4 1673 Tue, 08 December 2009 16:00
By: ceci123
  [resolved] sqlite extension not loaded
By: i_perez on Tue, 21 February 2006
11 7189 Mon, 07 December 2009 20:46
By: halfer
  [wrapped: sqlite extension not loaded [User Info: Array]]
By: saganxis on Mon, 11 February 2008
9 3974 Mon, 07 December 2009 00:47
By: ceci123
  propel:insert-sql fails - mysql socket problem?
By: majiy on Wed, 11 November 2009
2 1184 Sat, 05 December 2009 17:32
By: Eddie
  System Libraries corrupted after running "symfony generate:project" command
By: LiNuXaDDiKt on Fri, 04 December 2009
3 1489 Sat, 05 December 2009 11:05
By: xplo
  Symfony and NginX Problem 3
By: leannonn on Thu, 22 May 2008
18 10111 Fri, 04 December 2009 20:03
By: phirana
  [resolved] "404 Not Found" when runing on my demo server
By: geraud on Thu, 03 December 2009
1 1085 Thu, 03 December 2009 12:59
By: geraud
  Using doxygen with symfony -- please add your tip(s)
By: cprior on Sat, 18 March 2006
1 13915 Thu, 03 December 2009 09:33
By: tkoomzaaskz
  symfony 1.2 + 1.4 in shared env ?
By: ElFly on Wed, 02 December 2009
8 1050 Wed, 02 December 2009 18:41
By: ElFly
icon10.gif Missing lib/event_dispatcher
By: agirivera on Wed, 02 December 2009
5 1001 Wed, 02 December 2009 16:10
By: agirivera
  Installation
By: emirates01 on Mon, 09 November 2009
6 1010 Mon, 30 November 2009 03:06
By: Mamady
  Creating first project - You must be in a symfony project directory.
By: JitsuDan on Sat, 21 November 2009
3 2046 Sun, 22 November 2009 23:06
By: tavoGus
  [SOLVED] Need help setting up on IIS 7, win XP
By: JDKearney on Tue, 17 November 2009
12 2064 Sat, 21 November 2009 00:13
By: xplo
  propel:build-sql
By: parijatkalia on Sun, 25 October 2009
5 1258 Wed, 18 November 2009 00:48
By: halfer
  probleme configuration symfony et xampp
By: mikotaha on Sat, 14 November 2009
1 1740 Sat, 14 November 2009 11:22
By: mikotaha
  Upgrade Error
By: spax on Thu, 12 November 2009
6 1153 Thu, 12 November 2009 17:08
By: halfer
  Apache 3221225477 error / Connection reset error
By: armyofda12mnkeys on Tue, 10 November 2009
0 21965 Tue, 10 November 2009 17:56
By: armyofda12mnkeys
  I can't hav symfony_data/web/sf/
By: szaki on Sun, 08 November 2009
1 566 Sun, 08 November 2009 13:34
By: szaki
  Blank screen using Symfony stable 1.2.9 with Mac OSX MAMP
By: thomaus on Thu, 05 November 2009
8 1707 Sun, 08 November 2009 10:44
By: halfer
icon13.gif system requirements
By: wajking on Sat, 09 June 2007
3 2232 Thu, 05 November 2009 14:23
By: halfer
  apache problem with index.php
By: jamida on Thu, 05 November 2009
1 570 Thu, 05 November 2009 02:25
By: jamida
  Running in CGI mode
By: matthewhaworth on Tue, 03 November 2009
1 649 Tue, 03 November 2009 14:52
By: halfer
  Trying to setup project on shared server: is safe_mode = off compulsory?
By: cestcri on Tue, 11 September 2007
7 2709 Tue, 03 November 2009 10:01
By: marve
  Installing in a subdirectory with WAMP
By: filc on Sun, 25 October 2009
4 1263 Mon, 02 November 2009 20:55
By: xplo
  symfony propel-insert-sql
By: umesh3639 on Fri, 30 October 2009
7 1524 Mon, 02 November 2009 12:35
By: halfer
  Mac OS X - XAMPP- Plugin Install - Failed opening required 'PEAR.php' [SOLVED]
By: evolvenet on Wed, 09 April 2008
8 9315 Sun, 01 November 2009 15:09
By: jonesrg
  two symfony projects in a domain and a subdomain
By: fenderplayer on Wed, 21 October 2009
2 770 Sun, 01 November 2009 14:38
By: joostdj
  PHP Session issues
By: dumkat on Fri, 30 October 2009
2 1964 Sun, 01 November 2009 14:28
By: joostdj
  PHP files being forced to download
By: dumkat on Fri, 30 October 2009
4 877 Fri, 30 October 2009 19:31
By: dumkat
  "databse does not exist" error
By: umesh3639 on Fri, 30 October 2009
2 679 Fri, 30 October 2009 15:34
By: halfer
icon8.gif Prod doesn't work on Shared Host, but on localhost
By: lippo on Sat, 14 February 2009
4 1920 Wed, 28 October 2009 14:25
By: charles
  Session problem
By: logosap on Tue, 27 October 2009
2 589 Tue, 27 October 2009 14:19
By: logosap
  PHP Fatal error: Class 'DomDocument' not found
By: asan2006 on Sat, 24 October 2009
1 1455 Tue, 27 October 2009 11:17
By: halfer
  DB creation issue (using propel:insert-sql)
By: parijatkalia on Sat, 24 October 2009
2 818 Mon, 26 October 2009 06:36
By: cokker
  Adding more tables to the database
By: parijatkalia on Sun, 25 October 2009
1 677 Sun, 25 October 2009 13:08
By: mugen
  Deletion of a db
By: parijatkalia on Sat, 24 October 2009
2 583 Sat, 24 October 2009 22:44
By: mugen
  Problem installing on Shared Host with no SSH
By: jaimedv on Mon, 12 October 2009
3 1719 Sat, 24 October 2009 18:56
By: jaimedv
  mysql command issue
By: parijatkalia on Fri, 23 October 2009
1 598 Sat, 24 October 2009 00:34
By: halfer
  Failing to install PHP5 on Max OS X
By: vincent.le on Thu, 22 October 2009
1 575 Fri, 23 October 2009 10:50
By: halfer
Goto Forum:
  
Legend New Messages New Messages   No New messages No New messages   Locked (w/ unread messages) Locked (w/ unread messages)   Locked Locked   Moved to another forum Moved to another forum
powered by FUDforum - copyright ©2001-2004 FUD Forum Bulletin Board Software