This forum is in READ-ONLY mode.
You can look around, but if you want to ask a new question, please use the new forum.
Home » support » symfony 1.3 and 1.4 » routing set, but getting 404 tho
routing set, but getting 404 tho [message #102556] Thu, 15 July 2010 21:26 Go to previous message
TimB  is currently offline TimB
Messages: 14
Registered: June 2010
Location: Düsseldorf, Germany
Junior Member
hey folks,

I am just about to set up my first project with symfony and obviously it would be too easy if there weren't any problems. Wink

At first I've installed the sfDoctrineGuardPlugin, which seemed to work pretty fine. I set the is_secure configuration to true in security.yml, and I - as espected - see the login form instead of my homepage. But when testing the login itself...

Quote:


Not Found

The requested URL /csmtools/login was not found on this server.


(same with lostPassword)

routing.yml:

sf_guard_signin:
  url:   /login
  param: { module: sfGuardAuth, action: signin }
        
sf_guard_signout:
  url:   /logout
  param: { module: sfGuardAuth, action: signout }
        
sf_guard_password:
  url:   /lostPassword
  param: { module: sfGuardAuth, action: password }

# default rules
...


I didn't change the .htaccess and mod_rewrite is enabled on my server. From my point of view everything should be fine, but maybe I missed something. But what?

Thanks in advance,
Tim

Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic:Currency Converter (sfRatePlugin)
Next Topic:Autogenerated classes are not generated
Goto Forum:

  

powered by FUDforum - copyright ©2001-2004 FUD Forum Bulletin Board Software