This forum is in READ-ONLY mode.
You can look around, but if you want to ask a new question, please use the new forum.
Home » legacy support » symfony 1.2 » forward404 - second time with http code 200
forward404 - second time with http code 200 [message #90214] Fri, 18 December 2009 23:27 Go to next message
iddN7  is currently offline iddN7
Messages: 4
Registered: December 2009
Location: Munich
Junior Member
Hi,

i have problems using the forward404 method.
A little example should explain it better, the links are just for example (no need to follow them)

http://www.example.com/article/show/15
The 'show' action checks if an article with id 15 exists and displays it, otherwise it calls forward404().

Now the first call to a non existing article with id 0
http://www.example.com/article/show/0
gives me the 404 page with status code 404, but the second call of this url gives me the 404 page with status code 200.

First i thought it could be a cache problem, but in apps/frontend/config/cache the cache is set off and in app/frontend/modules/error/ there is no config folder. So the cache should be disabled for the error module.

Do you have any ideas?

Thank you in advance,
Andi

[Updated on: Fri, 18 December 2009 23:28]

Re: forward404 - second time with http code 200 [message #99243 is a reply to message #90214 ] Tue, 18 May 2010 01:59 Go to previous message
iddN7  is currently offline iddN7
Messages: 4
Registered: December 2009
Location: Munich
Junior Member
still unsolved Sad
Previous Topic:Form select with session
Next Topic:[SOLVED] SF1.2 url with dots - routing
Goto Forum:
  

powered by FUDforum - copyright ©2001-2004 FUD Forum Bulletin Board Software