This forum is in READ-ONLY mode.
You can look around, but if you want to ask a new question, please use the new forum.
Home » plugins » User management plugins » sfGuardLogin & AJAX
sfGuardLogin & AJAX [message #62575] Tue, 07 October 2008 22:12
jhartlep  is currently offline jhartlep
Messages: 32
Registered: January 2008
Location: Germany
Member
Hi,
I have the following problem:
In my navigation I have this Link:
<?php echo link_to_remote('Login', array(
    'update' => 'col1_content',
    'url'    => '@sf_guard_signin',
)) ?>


Now when I click on this link, the signin-site loades inside my div-container...
BUT: As the link_to_remote-function uses method => post, the loginpage shows the error_list "The username and/or password is invalid". When I use 'method' => 'get', nothing is displayed :S

Can anybody tell me, how to fix this? (symfony 1.1/sfGuard for 1.1.)

Thanks,
Jens

<form action="/frontend_dev.php/login" method="post">
  <table>
    <tr>
  <th><label for="signin_username">Username</label></th>
  <td>  <ul class="error_list">
    <li>Required.</li>
    <li>The username and/or password is invalid.</li>
  </ul>
<input type="text" name="signin[username]" id="signin_username" /></td>
</tr>
<tr>
  <th><label for="signin_password">Password</label></th>
  <td>  <ul class="error_list">
    <li>Required.</li>
  </ul>
<input type="password" name="signin[password]" id="signin_password" /></td>
</tr>
<tr>
  <th><label for="signin_remember">Remember</label></th>
  <td><input type="checkbox" name="signin[remember]" id="signin_remember" /></td>
</tr>
  </table>
  <input type="submit" value="sign in" />
  <a href="/frontend_dev.php/request_password">Forgot your password?</a>
</form>
Previous Topic:Cannot prevent session expiry with sfDoctrineGuardPlugin
Next Topic:Problems with redirection and sfGuard for Symfony 1.1
Goto Forum:
  

powered by FUDforum - copyright ©2001-2004 FUD Forum Bulletin Board Software