This forum is in READ-ONLY mode.
You can look around, but if you want to ask a new question, please use the new forum.
Home » symfony projects » jobeet » a newbie problem
a newbie problem [message #103243] Thu, 29 July 2010 15:41 Go to next message
ahurt2000  is currently offline ahurt2000
Messages: 4
Registered: July 2010
Junior Member
hi everybody
I´m following the Jobeet (doctrine)
http://www.symfony-project.org/jobeet/1_4/Doctrine/en/20
and have a problem in the day 20 creating the pluggin
the error:
500 | Internal Server Error | sfConfigurationException

The module "sfJobeetlanguage" is not enabled.

but in the debug bar config I could see the module is enabled
sf_enabled_modules:
  - default
  - sfJobeetAffiliate
  - sfJobeetApi
  - sfJobeetCategory
  - sfJobeetJob
  - sfJobeetLanguage

If I commented the line
<?php include_component('sfJobeetlanguage', 'language') ?>

works but without the component

could anybody help me ... i´m new in symfony
thanks

[Updated on: Fri, 30 July 2010 20:35]

Re: a newbie problem [message #103322 is a reply to message #103243 ] Fri, 30 July 2010 20:49 Go to previous message
ahurt2000  is currently offline ahurt2000
Messages: 4
Registered: July 2010
Junior Member
SOLVED
Rolling Eyes I found the problem changing
<?php include_component('sfJobeetlanguage', 'language') ?>
by
<?php include_component('sfJobeetLanguage', 'language') ?>
arghhh ... just a capital

Embarassed sorry
Previous Topic:Call to undefined method myUser::setReferer
Next Topic:[Day 12] Fatal error: Class 'BackendJobeetJobForm' not found
Goto Forum:
  

powered by FUDforum - copyright ©2001-2004 FUD Forum Bulletin Board Software